Çaykur Rizesporda akıllar Süper Ligde

Çaykur Rizesporda akıllar Süper Ligde -Çaykur Rizespor takım kaptanı Florin Cernat: "Büyük bir başarı ortaya koyarak Süper Lige yükseldik, işimiz çok daha fazla ve zor"


RİZE (A.A) - PTT 1. Ligden Süper Lige yükselmeyi garantileyen Çaykur Rizesporun takım kaptanı Florin Cernat, "Büyük bir başarı ortaya koyarak Süper Lige yükseldik, işimiz çok daha fazla ve zor" dedi.
     Rumen futbolcu Cernat, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespora gelmeden önce birçok Süper Lig takımından teklif aldığını, ilerisini düşünerek Mustafa Denizli nedeniyle Çaykur Rizesporu tercih ettiğini belirtti.
     Karabüksporda iki sezonu aşkın oynamasının işini kolaylaştırdığını ifade eden Cernat, "Rizeye adapte olmam, arkadaşlarımı tanımam nedeniyle çok kolay oldu ama Çaykur Rizesporda atmosferin çok daha zor olacağını biliyordum. Süper Lige yükselmek için her maçı kazanmak zorundaydık. Sonunda stresli ortamdan başarılı çıktık" diye konuştu.
     Çaykur Rizesporda çok iyi bir ortam bulduğunu kaydeden Cernat, şöyle devam etti:
     "Bu kadar gol atmayı ben de beklemiyordum. Çok iyi bir sezon geçirdim. İnşallah seneye de hem ben hem de takım arkadaşlarım aynı şekilde devam ederiz. Her türlü sonuçta taraftarımız hiç bir zaman bizleri yalnız bırakmadı. Maçlarda taraftarımızdan büyük destek gördük. Büyük bir başarı ortaya koyarak Süper Lige yükseldik, işimiz çok daha fazla ve zor. Taraftarımızın desteğinin Süper Ligde çok daha fazla artmasını bekliyoruz. Artık hem taraftar hem biz Süper Lig için hazırlanmak zorundayız."
     Hagi ile kıyaslanmasının doğru olmadığını da vurgulayan Cernat, Hagi ile kendisinin farklı özelliklerde oyuncular olduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Çaykur Rizesporda akıllar Süper Ligde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER