CeBİT Anadolu Bilişim Buluşmaları

CeBİT Anadolu Bilişim Buluşmaları -Semor Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kuleyin: "Bilişim teknolojisi, inanılmaz sıçramaları yapabileceğiniz tek teknolojidir" -TOSYÖV Başkan Yardımcısı Üçcan: "Günümüzde takip eden deği


TRABZON (A.A) - Semor Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Kuleyin, bilişim teknolojisinin inanılmaz sıçramaların yapılabileceği tek teknoloji olduğunu söyledi.
     Kuleyin, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen, CeBIT Anadolu Bilişim Buluşmaları toplantısında yaptığı konuşmada, bilişim sektörünün yaratıcılığa açık bir sektör olduğunu belirterek, "Hepimiz ülkemizin zenginleşmesini, kalkınmasını düşünüyoruz. Türkiyenin 2023 yılında hedefi 500 milyar dolarlık ihracat. Bu hedefe ulaşmak için üretim ve ihracat düşüncelerimizi biraz farklı düşünüp harekete geçmeliyiz. Bunun için bilişim teknolojisi inanılmaz sıçramaları yapabileceğimiz teknolojidir" dedi.
     Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Başkan Yardımcısı Fikret Üçcan ise bilişimcilerin desteklenmesi ve yeni girişimcilerin doğmasının ekonomi açasından çok olumlu olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
     "Girişimcilik açısından toplumda giderek artan bir farkındalık var. Ülke sınırları artık anlam ifade etmiyor. Her alanda bir rekabet var. Onun için günümüzde takip eden değil, takip edilen olmak esastır. Araştırarak, geliştirerek, yeni tasarımlarla ürünlerini pazarlayacaksınız. Pazarda herkesle aynı anda ve ön sırada yer almak gerekir. Günümüzde bilişim rekabetin tam kendisidir."
     Hannover Messe Uluslararası Fuarcılık Direktörü Murat Özer de CeBIT Bilişim Eurasia ve CeBIT Sinerji Zirvesinin 24-27 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yeşilköyde düzenleneceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber CeBİT Anadolu Bilişim Buluşmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER