Çelikhanda geniş katılımlı yapılan toplantıda,ilçenin sorunları

Çelikhanda geniş katılımlı yapılan toplantıda,ilçenin sorunları masaya yatırıldı


ADIYAMAN (A.A) - Çelikhan ilçesinde, Çelikhan Kaymakamı Murat Uz başkanlığında düzenlenen geniş katılımlı toplantıda, ilçenin sorunları tartışıldı.
     İlçe Emniyet Amirliği toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, kamu kurumları ile belediyelerin, 2011 yılında yaptıkları ve 2012 yılında yapacakları çalışmalar hakkında katılımcılar bilgilendirildi.
     Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Çalğan, Özel İdare Müdürü Abdurrahman Öğüt, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Basri Öğüt,İlçe Tarım Müdürü Fikri Altıparmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aktürk, Sağlık Grup Başkanı Uzman Doktor Kenan Evren Öztop, Nüfus Müdürü Hamdi Ceylaner, Tapu ve Kadastro Müdürü Cemal Fırat, yaptıkları hizmetleri ile bu yıl içinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
     Köy ve mahalle muhtarları, toplantıda sorunlarını dile getirerek çözüm konusunda yardım istediler.
     Kaymakam Murat Uz, tüm katılımcılara yaptıkları hizmetlerle ilgili olarak tek tek söz verdikten sonra, gelen sorulara ilgili kurum temsilcilerinin cevap vermesini sağladı. Kamu hizmetleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Murat Uz, devletin işleyişinde ciddi olumlu değişiklikler yaşandığını, eski günlere bir daha geri dönülmeyeceğini kaydetti.
     Kaymakam Murat Uz konuşmasında şunları kaydetti:
     Kaymakamlık kapısı başta olmak üzere bütün kurumlarımızın kapıları sonuna kadar herkese açıktır. Kurum kapılarında vatandaşları bekletme dönemi kapanmıştır. O dönem bir daha gelmeyecektir. Vatandaşlarımızın daha rahat etmesi için sürekli çalışıyoruz. Bu yıl ilçemiz geneline yapılacak çalışmaları kurum müdürlerimiz anlattılar. Zaman zaman çalışma bölgelerine giderek çalışmaları yerinde takip edeceğiz.
     Toplantının sonunda özel gündem maddesi olarak sulama birliği konusu konuşuldu. Çelikhanın kanayan yarası olarak lanse edilen sulama birliğinde, vatandaşların sıkıntısının giderilmesi için özellikle belediye başkanlarının halka yardımcı olunması istendi.
     (ALO-HAS)
<< Önceki Haber Çelikhanda geniş katılımlı yapılan toplantıda,ilçenin... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER