Çevre Hizmetleri personeline eğitim semineri

Çevre Hizmetleri personeline eğitim semineri


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda, belediye öncülüğündeki temizlik hizmetlerinde görevli personele, İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret AŞ (İSTAÇ) tarafından katı atıkların düzenli depolanması ve biyogaz enerji üretimi verimliliğin sağlanması konulu eğitim semineri verildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çevre Hizmetleri Birliğince hazırlanan Katı Atıkları Düzenli Depolama ve Biyogaz Enerji Üretiminde Verimliliğin Sağlanması Eğitimi başlıklı proje, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi.
     İSTAÇ AŞ uzmanları tarafından proje kapsamında verilen eğitim seminerine, Çevre Hizmetleri Birliği, Afyonkarahisar Belediyesi ve Arel Çevre Yatırımları Limited Şirketi ile Miroğlu Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin katı atıklar alanında görevli personeli katıldı.
     Personele, entegre katı atık yönetimi, düzenli depolama sahalarında depo gazı yönetimi ve biyogazdan enerji üretimi ve atık yönetiminde biyolojik prosesler konularında bilgi verildi.
     Eğitime katılan personel, İSTAÇ AŞnin işlettiği İstanbul Odayeri Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisinde teknik incelemelerde bulunarak, İSTAÇ AŞnin deneyimlerinden yararlanacak.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Çevre Hizmetleri personeline eğitim semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER