Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Bayburtta

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Bayburtta -Devlet memurları bu millete hizmet edecek duruma gelecek. Devlet memurlarında bugün git yarın gel zihniyetini kırmak için büyük mücadele veriyoruz


BAYBURT (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Devlet memurları bu millete hizmet edecek duruma gelecek. Devlet memurlarında bugün git yarın gel zihniyetini kırmak için büyük mücadele veriyoruz dedi.
     Bakan Bayraktar, Erzincandaki temaslarının ardından karayolu ile geldiği Bayburtun Demirözü ilçesindeki bir çay ocağında vatandaşlarla bir araya geldi.
     Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, Türkiyede Cumhuriyetin kurulduğu yıldan bugüne kadar olan süreçte ilk defa demokrasiye bağlı ve milletin kendisinden olan bir iktidarın görev başında olduğunu belirterek, Milletin özünden, kökünden ve tarihinden olan bir iktidar sizinle birliktedir. Bu çok net bir şekilde böyle. Cumhuriyeti kuranlara ve şehitlerimize Allah gani gani rahmet eylesin. Cumhuriyetin kuruluş manifestosu tarihin derinliklerinden gelen Selçuklu ve Osmanlı İmparatorluğudur. Biz öyle bir milletin torunlarıyız ki bir zamanlar bu millet 23,5 milyon kilometre kareye çıkan bir imparatorluk kurdu dedi.
    
     -Devlet memurları bu millete hizmet edecek duruma gelecek
    
     AK Partinin 10 senedir iktidarda olduğunu ve ülkenin kalkındığını vurgulayan Bayraktar, şöyle devam etti:
     Başörtülü kızlar şu anda üniversiteye gidiyor mu- gidiyor. Lafla olmaz bu icraatla olur. Anayasa referandumu yaptık mı- yaptık. Yargı değişti mi- Halkın yargısı oldu mu, oldu. Ordu gerçekten bizim ordumuz oldu mu, bizimle kucaklaştı mı kucaklaştı. Devlet memurları bu millete hizmet edecek duruma gelecek. Devlet memurlarında bugün git yarın gel zihniyetini kırmak için büyük mücadele veriyoruz.
    
     -İktidarda olan, çalışan, eksiklik ve yanlışlık yapar
    
     İktidarda oldukları için yanlışlık ve eksiklik de yapılabilineceğine işaret eden Bayraktar, şunları kaydetti:
     İktidarda olan, çalışan, eksiklik ve yanlışlık yapar. Çalışmayan hiçbir şey de yapmaz, yanlışlık da yapmaz. Bizim eksikliklerimiz, gediklerimiz var. Onlara bakıp eğer birbirimizi imha etmeye kalkarsak işte o zaman ellerini ovuşturanlar, bu milletin efendisi olanlar, millete hiçbir şey vermediği halde millet çalışacak vergi verecek ondan sonra o beyefendiler, efendilik yapacaklar, milletle dertleşmeyecekler. Onların devri geçti. Kim bu millete hizmetkarlık yaparsa milletle birlikte efendi o olur. Öyle millete tepeden bakmak yok. Bizim de çalışmamızın esas kaynağı sizsiniz.
     Bayraktar, buradaki konuşmasının ardından Bayburt Valisi Hasan İpeki ve belediye başkanı Hacı Ali Polatı makamında ziyaret ederek ilde yapılan çalışmalar hakkında bildi aldı.
    
     Muhabir: Burak Altunöz / Zafer Sel
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Bayburtta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER