Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, İzmirde

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, İzmirde -Bakan Bayraktar Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonunun düzenlediği "Karadenizliler Gecesi"ne katıldı


İZMİR (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF) tarafından düzenlenen "Karadenizliler Gecesi" etkinliğine katıldı.
     Bakan Bayraktar, İzmir programı kapsamında AK Parti Karşıkaya İlçe Danışma Kurulu toplantısı sonrası Balçova Termal Oteline geçti.
     Burada EKAF tarafından düzenlenen Karadenizliler Gecesi etkinliğine katılan Bayraktar, İzmirin gözbebeği bir kent olduğunu, dünyanın en müstesna bölgelerinden birisi olduğunu belirterek, "İzmirde bulunmak, ikamet etmek imtiyazdır, keyifli bir yaşam sürmektir" dedi.
     Pazar günü kutlanacak olan Anneler Gününü kutlayan Bayraktar, çözüm süreciyle birlikte 30 yıldır ilk kez annelerin tedirgin olmadan özel günlerini kutlayacaklarını ve bunun sonsuza kadar devam edeceğini umduğunu dile getirdi.
     Karadenizlilerin ülkenin birliğinde, kalkınmasında ve çimentosunda önemli bir unsur olduğunu, tüm Karadenizlilerin bu ülkenin her köşesindeki çakıl taşını kendisinin bir parçası gördüğünü söyleyen Bayraktar, Karadenizlilerin ırk, bölge milliyetçiliğini reddettiğini, sevgi temelinde, vatan ve bayrak milliyetçisi bir topluluk olduğunu ifade etti.
     Bir süre önce Diyarbakır Valiliği görevine atanan İzmir Valisi Cahit Kıraç da bir konuşma yaparak İzmirdeki Karadenizlilere veda etti.
    
     Muhabir: Tolga Albay / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, İzmirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER