Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Sakaryada:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Sakaryada: -Özümüze, moral ve manevi değerlerimize uygun oluşumları desteklemek son derece önemli (Fotoğraflı - Görüntülü)


SAKARYA (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türk milletinin özüne, moral ve manevi değerlerine uygun oluşumları desteklemenin önemli olduğunu söyledi.
     İzmit Caddesinde hizmete giren NİZAMDER Teknik Elemanlar Derneğinin açılış töreninde konuşan Bayraktar, mühendis, mimar, tekniker ve teknisyenlerin bir araya gelerek derneği kurduğunu anlattı.
     Özümüze, moral ve manevi değerlerimize uygun oluşumları desteklemek, bunların toplumun katmanlarında iletişimini sağlamak son derece önemli diyen Bayraktar, teknik elemanların ülkelerin gelişmesinde önemli rolü bulunduğunu bildirdi.
     Bayraktar, partisinin teknik elemanlara ve teknik eğitime önem verdiğini belirterek, şöyle konuştu:
     Önem vermeye gayret ediyoruz. Bunun için eğitim sistemini dördüncü yıldan sonra kabiliyete göre teknik eleman yetiştirmeye yönelik 4+4+4 şeklinde oluşturduk. Ülkemize siyer noktasında, Kur-an-ı Kerim ve manevi değerlerimizi daha iyi özümseme ve öğrenme noktasında, hele hele teknik eleman yetiştirme noktasında gençlerimizi kendi kabiliyetleri doğrultusunda yetiştirmek adına önemli bir adım.
     Gelişmiş ülkeler böyle yaptı. Almanya, Amerika, Japonya böyle yaptı. Dünyanın en ileri teknolojilerini en ileri ekonomilerini yakaladılar. Biz de inşallah böyle yapacağız.
     Bayraktar, açılışın ardından İstanbula hareket etti.
    
     Muhabir: Enes Duran / Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Sakaryada: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER