Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Vana

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Vana gelecek


VAN (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 8 Mart günü, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Vana gelecek.
     Bakan Bayraktar, cuma günü AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi, Mustafa Bilici, Gülşen Orhan ve bakanlık bürokratlarıyla birlikte Vana gelecek.
     Türk Hava Yollarına (THY) bağlı tarifeli uçakla Vana gelecek olan Bayraktar, ilk olarak Vali Münir Karaloğlunu makamında ziyaret edecek.
     Bakan Bayraktar, aynı gün saat 13.00te Van Belediyesi, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisler Odası, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO), Van Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği (VESOB), siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileriyle önceki gün askıya çıkarılan Vanın imar planındaki son durum hakkında bir toplantı yapacak.
     Yaklaşık 2 saat sürmesi planlanan toplantının ardından Bayraktar, beraberindeki heyetle depremzede vatandaşlar için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan afet konutları ve Topaktaş Köyünde Evini Yapan Yardım (EYY) projesi kapsamında yaptırılan konutlarda incelemede bulunacak.
     Bayraktar, Vanın imar planındaki son durum hakkında önemli açıklamalarda bulunacak.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Vana Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER