Ceyhanda uyuşturucu operasyonu

Ceyhanda uyuşturucu operasyonu -Mısır tarlasına ekilmiş 6 bin 375 kök Hint keneviri ile 3 kilogram esrar ele geçirildi


ADANA (A.A) - Ceyhan ilçesinde bir mısır tarlasında ekili halde 6 bin 375 kök dişi Hint keneviri ile 3 kilogram esrar ele geçirildi.
     İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Ceyhana bağlı Köprülü köyünde mısır tarlası içerisinde dişi Hint keneviri yetiştirildiği bilgisi üzerine araştırma başlattı.
     Polisin yaptığı operasyonda, E.Kya (61) ait olduğu belirlenen mısır tarlasındaki bir traktör römorkunda 3 kilogram esrar bulundu. Traktörde oturan Ö.Knin (27) esrarı, sulamasını yaptığı E.Knın mısır tarlasında bulduğunu ve kullanmak amacıyla aldığını söylediği belirtildi.
     Daha sonra tarla içerisinde yapılan aramada toplam 6 bin 375 kök dişi Hint keneviri ele geçirildi. Kenevirler söküldükten sonra yakılarak imha edildi.
     Gözaltına alınan Ö.Knın Satmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurduğu iddiasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı, tarla sahibinin ise yakalanmasına çalışıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: İrfan Kurt / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Ceyhanda uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER