Cezaevlerindeki açlık grevi

Cezaevlerindeki açlık grevi -Vali Toprak: Hastanelerimiz için onun için boşaltıldı, bunun için boşaltıldı demek yanlıştır (Görüntülü)


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, cezaevlerindeki açlık grevlerine müdahale için hastanelerin bazı servislerinin boşaltıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
     Vali Toprak, Atatürkün Diyarbakıra gelişinin 75. yıl dönümü nedeniyle Diyarbakır Garında düzenlenen törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     Vali Toprak, cezaevlerindeki açlık grevlerine müdahale için hastanelerin bazı servislerinin boşaltıldığı yönündeki iddialarla ilgili olarak şunları söyledi:
     Herhangi bir şey söylemek yanlış olur. Eğitim araştırma, tıp fakültesi, devlet ve ilgili hastaneler herhangi bir olaya veya konu olabilecek benzeri gelişmelere karşı her zaman hazır. Onun için boşaltıldı, dolduruldu gibi tabirler yanlıştır. Bizim hastanelerimiz her an için acil vakalara, trafik kazalarına, olağanüstü terör olaylarından oluşabilecek yaralılara karşı hazır durumdadır. Biz her zaman hastanelerimizde yoğun bakım üniteleri ve acil ünitelerini hazır bir şekilde bekletiyoruz. Onun için boşaltıldı, bunun için boşaltıldı tabirleri yanlış olur.
     Hastanelerin yoğun ve acil bakım noktalarının her zaman her hizmeti görebilecek seviyede olduğunu belirten Vali Toprak, Açık ve net söylüyorum, hastanelerimiz her bir vakaya ve yoğun bakım gerektiren her bir olaya, her zaman 24 saat hazırdır. Boşaltıldı, şu şekilde taşındı demek yanlıştır dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Yakut - Ümit Özdal
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Cezaevlerindeki açlık grevi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER