CHPnin Okul projesi

CHPnin Okul projesi -CHP Gümüşhane Koordinatörü Ay: Partili kadın üyelerimizin ördükleri atkı ve bereleri ihtiyaçlı üniversite öğrencilerine vererek satışlarından elde edecekleri gelirle kendilerine maddi destek sağlıyoruz


GÜMÜŞHANE (A.A) - CHPnin Okul projesi kapsamında başlatılan çalışma ile ihtiyaçlı üniversite öğrencilerine maddi destek sağlandığı bildirildi.
     CHP Gümüşhane Koordinatörü Arzu Ay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, partili kadın üyelerin ördükleri atkı ve bereleri ihtiyaçlı üniversite öğrencilerine teslim ederek satışlarından elde edecekleri gelirle kendilerine maddi destek sağlayacaklarını söyledi.
     Projenin ilk ayağında partili 2 kadın ve 3 erkekten oluşan bir grup kurduklarını ifade eder Ay, İlk etapta parti üyelerimizden Uğur Aydın, Yılmaz Kara, Onur Yıldırım, Sema Özdamar ile projemizi hayata geçirdik. 3 erkek üyemiz sağladıkları maddi destekle, Sema Özdamar ile birlikte ördüğümüz atkı ve bereleri ihtiyaçlı 5 kız öğrencisine, üniversite temsilcimiz aracılığı ile teslim ettik. Bu öğrencilerimiz atkı ve bereleri satarak elde edecekleri geliri kendi ihtiyaçlarında kullanacak dedi.
     Projeyi genişleteceklerini de ifade eden Ay, İhtiyaçlı öğrencilerimizin tespitine çalışıyoruz. Talebin fazla olması halinde parti bünyesinde atölye açmayı planlıyoruz. Örgü yapmak isteyen öğrencilerimiz olursa onlara bu imkanı da sağlayacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber CHPnin Okul projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER