CHP Çan ilçe örgütünde bayramlaşma

CHP Çan ilçe örgütünde bayramlaşma -Bayramlaşmaya, CHP Çanakkale milletvekilleri Sarıbaş ile Soydan da katıldı


ÇANAKKALE (A.A) - CHP Çan ilçe örgütü üyeleri bayramlaştı.
     Engin Çavuş Sokağında yapılan bayramlaşmaya, CHP Çanakkale milletvekilleri Ali Sarıbaş ve Serdar Soydanın yanı sıra İl Başkanı Hamza Karagöz, İlçe Başkanı İmalettin Meriç, 22. dönem CHP Çanakkale Milletvekili Ahmet Küçük ile partililer katıldı.
     Milletvekili Soydan, bayram günü yine hep beraber olduklarını belirterek, Bugünümüze, bayramlarımıza, geçmişimize sahip çıkmak zorundayız. Önümüze hangi engeli çıkartırlarsa çıkartsınlar varlığımızı, birliğimizi, dayanışmamızı sağlayan, bize bu günleri yaşatan Mustafa Kemal Atatürkün Cumhuriyetini kutlamayı hiç kimse engelleyemez dedi.
     Diğer milletvekili Sarıbaş ise insanların bayramınız nasıl geçiyor- diye sorduğunu, cevabın nerede o eski bayramlar şeklinde olduğunu ifade ederek, Çünkü bu ülkede insanlar mutlu değil. Bu insanların sabah kalktığında yüzleri gülmüyor. Ama iyi ki CHP var. Çünkü AK Parti iktidarı özellikle 12 Hazirandan sonra her attıkları planlı ve programlı adımlarla Cumhuriyetin temelleriyle oynamak ve kendi sistemlerini adım adım kurmanın bir provasını gerçekleştiriyor iddiasında bulundu.
    
     Muhabir: Çan / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber CHP Çan ilçe örgütünde bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER