CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığından mahalle

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığından mahalle ve köy ziyaretleri


EDİRNE (A.A) - CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığının mahalle ve köylerde çeşitli ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.
     CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Harika Türkay, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Geğeoğlu ile gençlik kolları ve il genel meclis üyelerinin katılımıyla Edirnedeki bazı mahalle ve köylere çeşitli ziyaretlerde bulunulduğu belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Gürkan, Edirnelilerin kendisine verdiği görevi en iyi şekilde temsil etmek için canla başla çalıştığını vurguladı.
     Ankarada Edirnenin sesi olmak için çalıştığını anlatan Gürkan, Edirneliler bize büyük bir sorumluluk verdi. Bunun bilincindeyiz. Ankarada çağdaş bir Türkiye için çalışıyoruz. Atatürkün izinden yolumuza devam ediyoruz. Ama ne yazık ki halkımız bize iktidar görevini vermedi. Ne yazık ki bizim Ankaradaki gücümüz yetersiz kaldı ifadelerini kullandı.
     Harika Türkay da Edirneye en iyi hizmeti vermek için Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile birlikte çalıştıklarını bildirdi.
     Edirnenin çağdaş ve modern bir kent olması için çalıştıklarını belirten Türkay, şunları kaydetti:
     Edirne CHPnin kalesi durumunda. Edirne tüm Türkiyede bu konuda örnek oluyor. Edirneliler bizi her zaman onurlandırarak halkın partisi olan CHPye destek vermiştir. Tüm mahallelerimizi ziyaret ederek eksik veya yaşanan olumsuzlukları ilgili birimlerimize ileterek çözümlerini sağlamak için çalışmalar yapmaktayız.
     Çiğdem Geğeoğlu ise Edirnedeki tüm mahalleleri bir bir gezdiklerini ve kadınların sorunlarını dinlediklerini belirtti.
     Açıklamada, partililerin Kirişhanespor tesislerini de ziyaret ettiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığından mahalle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER