CHP Eskişehir Milletvekili Batum:

CHP Eskişehir Milletvekili Batum: -Anayasa Komisyonundaki insanlar, Abdullah Öcalanla neyi konuşacaklar- Tabii ki yeni anayasayı, yeni yol haritasını


AFYONKARAHİSAR (A.A) - CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, İmralıya görüşmeye gidecek olan heyet içerisindeki iki ismin Anayasa Uzlaşma Komisyonunda yer aldığını belirterek, Bu bir tesadüf mü- Anayasa Komisyonundaki insanlar, Abdullah Öcalanla neyi konuşacaklar- Tabii ki yeni anayasayı, yeni yol haritasını dedi.
     Batum, partisinin Afyonkarahisardaki İl Başkanlığına yaptığı ziyaretinde, Anayasa Uzlaşma Komisyonunda Altan Tan ile Sırrı Süreyya Önderin bulunduğunu hatırlatarak, bugüne kadar görüşmelere giden 5 kişiden 3ünün Anayasa Uzlaşma Komisyonundan olduğunu kaydetti. Bu bir tesadüf mü- diye soran Batum, Anayasa Komisyonundaki insanlar, Abdullah Öcalanla neyi konuşacaklar- Tabii ki yeni anayasayı, yeni yol haritasını. CHPnin; tek tek, kapı kapı, köy köy, sokak sokak, ev ev, gezerek halkımıza bunları anlatması lazım. Ben varım, sen varsın, o var, 3 kişiyiz, 1 kişiyiz deyip bir dönem beraber mücadele ettiğimiz arkadaşların hepsini toplayıp halkımıza bunu anlatalım diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber CHP Eskişehir Milletvekili Batum: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER