CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin: -CHP olarak Türkiyeyi yönetme çabası içindeyiz. Parti içi tartışmaları bir yana bırakarak, Türkiyenin olumsuzluklar girdabından çıkmasını sağlamak istiyoruz


İZMİR (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, parti olarak Türkiyeyi yönetme çabası içerisinde olduklarını belirterek, Parti içi tartışmaları bir yana bırakarak, Türkiyenin olumsuzluklar girdabından çıkmasını sağlamak istiyoruz dedi.
     CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ile partisinin Urla ilçe örgütünü ziyaret eden Keskin, AK Parti iktidarının kendi ütopyasını gerçeğe dönüştürmek için toplumu dönüştürme projesi yürüttüğünü ileri sürdü.
     Keskin, iktidarın bu amaç doğrultusunda, Hukuk ve temel insan haklarını ayaklar altına alarak düzenlenen operasyonlarla insanları evlerinden gözaltına aldığını, o insanlara toplumda farklı gözle bakılmasını sağladığını iddia ederek, şu görüşleri dile getirdi:
     Amaç insanları korkutmak, sindirmek baskı altına almaktır. Eğitim sistemini değiştirerek, toplumu değiştirecek uygulamalar başlatılmıştır. Siyasi iktidar komşularla sıfır sorun mantığıyla yola çıkmış, ama bugün sorunsuz komşu kalmamıştır. CHP olarak Türkiyeyi yönetme çabası içindeyiz. Parti içi tartışmaları bir yana bırakarak, Türkiyenin olumsuzluklar girdabından çıkmasını sağlamak istiyoruz. Yanlışımızı, olumsuzluklarımızı konuşup tartışacağız ve düzelteceğiz. Ayağı yere basan yepyeni bir yaklaşımla örgütlerimizi gezmeye başladık. Aynı hızla da sürdüreceğiz.
     CHP Genel Sekreteri Tamaylıgil ise İzmire Gavur diyenlerin, İzmirlilerden her zaman en ağır cevabı alacaklarını ifade ederek, İzmir, her zaman olduğu gibi yine aydınlık, özgür, güçlü ve bağımsız olarak kalacak. Kimse İzmirin bu özelliğini değiştiremeyecek dedi.
    
     Muhabir: Göksel Kayseri / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER