CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak: -Diyarbakırda yaşanan süreç hepimizi rahatsız etmiştir (Fotoğraflı - Görüntülü)


KIRKLARELİ (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Diyarbakırda yaşanan süreç hepimizi rahatsız etmiştir dedi.
     Öztrak, CHP Kırklareli İl Başkanlığınca bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, son 10 yıldır ülkenin kötü yönetildiğini, CHP iktidarında sorunların çözüme kavuşacağını öne sürdü.
     Diyarbakırdaki nevruz kutlamasına değinen Öztrak, şunları söyledi:
     Diyarbakırda asılmayan Türk bayrakları yerine kullanılan PKK ve Barzani bayrakları, içimizi acıtmıştır. Diyarbakırda yaşanan süreç hepimizi rahatsız etmiştir. Bu yapılan bayrak kanununa aykırıdır. Orada yapılan suçluyu ve suçu övmektir, kanunsuzluktur. Ama maalesef hükümet ve medyadan oluşan bir cephe bunu övme noktasına gelmiştir.
    
     -Genel Sekreter Tamaylıgil-
    
     CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ise CHPnin insanların dinine, diline, rengine, sesine ve ırkına göre ayrım yapmadığını, herkesi eşit gördüğünü savundu.
     İktidar partisinin Türkiyeyi iyi yönetmediğini öne süren Tamaylıgil, Türkiye gerçekten çok kötü yönetiliyor. Çiftçinin yaşadığı sıkıntı, esnafın geldiği durum, işçinin içinde yaşadığı şartlar. Kadının, gencin, erkeğin veya toplumun her noktasına baktığınızda toplumsal olarak huzursuzluğun yansıdığı bir Türkiye ile karşı karşıyayız dedi.
     Toplantıda, CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, CHP Kırklareli Milletvekilleri Turgut Dibek ve Mehmet Siyam Kesimoğlu da konuşma yaptı.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER