CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu: "Bugün burada yüzler gülüyor, gözlerde umut var, o umut ve o sevinç ölüm olmaması, ölüm haberlerinin gelmemiş olmasıdır" -"Biz bu umutlu havayı bütün Türkiyeye yaymalıyız" (Fotoğraf


İZMİR (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, son dönemde yeni ölüm haberlerinin gelmemiş olması nedeniyle yüzlerin güldüğünü, gözlerde umut olduğunu ifade ederek, "Biz bu umutlu havayı bütün Türkiyeye yaymalıyız" dedi.
     Tanrıkulu, İzmirde Ege Vanlılar Federasyonu bünyesinde Doğanlar Mahallesinde kurulan Bornova Vanlılar Derneğinin hizmet binasının açılışına katıldı.
     Açılışta Ahmet Kayanın şarkılarıyla karşılanan ve vatandaşlarla birlikte Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çeken Tanrıkulu, törende şöyle konuştu:
     "Bugün burada yüzler gülüyor, gözlerde umut var. O umut ve o sevinç, ölüm olmaması, ölüm haberlerinin gelmemiş olmasıdır. Bütün İzmirin, bütün Egenin buradaki havayı teneffüs etmesi lazım. Biz bu umutlu havayı, bütün Türkiyeye yaymalıyız. Barışla ve kardeşlikle Türkiyeyi yeniden inşa etmeliyiz. Hiç kimse endişe etmesin, barışın güvencesi demokrasidir, eksiksiz demokrasidir. Hep beraber, nerede olursak olalım, barışı hep beraber ve her şeye rağmen inşa edeceğiz."
     Hizmet binasının açılışı Tanrıkulu ve dernek üyeleri tarafından gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER