CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekinden Bursaspora

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekinden Bursaspora taziye ziyareti


BURSA (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının vefatı dolayısıyla kulübe taziye ziyaretinde bulundu.
     Gürsel Tekini, Özlüce Tesislerinde yeşil-beyazlı kulübün ikinci başkanı Recep Bölükbaşı ile diğer yöneticiler karşıladı.
     İbrahim Yazıcının vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirten Tekin, "Sayın Yazıcı, kulüp başkanlığının ötesinde eski bir siyasetçiydi. Sayın Yazıcı, olağanüstü hoşgörüsü olan, çok farklı siyasi düşüncelerde dostu olan bir insandı. Cenaze töreninde binlerce insan üzüldü. Sadece Bursada değil Türkiyenin dört bir yanında rahmetli için herkes üzüldü diye konuştu.
     Yazıcının iyi bir dost ve insan olduğunu dile getiren Tekin, Allah rahmet eylesin, ailesine ve Bursaspor camiasına başsağlığı diliyorum. Takdir-i ilahi buymuş, çok genç yaşta kaybettik, hak etmediği sıkıntılar yaşadı. Burada siyaset yapmak istemiyorum ama keşke bunlar yaşanmamış olsaydı. Ama ne yazık ki burası Türkiye, bunlar da yaşanabiliyor" ifadesini kullandı.
     Recep Bölükbaşı da İbrahim Yazıcı ve sevenlerine yakışır bir cenaze töreni düzenlediklerini bildirdi.
     Bursasporun gelecek sezon da Avrupa kupalarında mücadele edeceğini anımsatan Bölükbaşı, "Belki başkanımız olmayacak ama ruhu bizimle olacaktır. Onun bıraktığı yerden yönetim kurulu olarak inşallah devam edeceğiz. Allah Bursaya bir daha böyle bir acı vermesin" dedi.
     Daha sonra Tekin ve beraberindekiler, tesisleri gezdi.
    
     Muhabir: Harun Kaymaz / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekinden Bursaspora Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER