CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak: -Türkiyenin ihracatının yükselmesi için kanun teklifi AK Partiden dahi gelse, doğru bulduğumuz kanunları destekleyeceğiz -Partizanca bakmıyoruz, sanayinin önündeki engellerin kaldırılma


KAYSERİ (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Türkiyenin ihracatının yükselmesi için kanun teklifi AK Partiden dahi gelse, doğru bulduğumuz kanunları destekleyeceğiz dedi.
     Toprak, çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla geldiği Kayseride, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiyede üretim arttıkça Türk insanının mutluluğunun arttığını söyledi.
     Kayserinin, Türk sanayisinde geldiği iyi noktadan gurur duyduklarını ifade eden Toprak, önemli olan şeyin refahın halka yansıması olduğunu bildirdi. Toprak, halka dokunmayan ekonominin, ekonomi olmadığını anlatarak, CHP olarak birinci hedeflerinin, Türkiyedeki bu güçlü ekonominin halka dokunması olduğunu kaydetti.
     Türk ekonomisi ve sanayisi önündeki engelleri kaldırmak istediklerini vurgulayan Toprak, Türkiyenin ihracatının yükselmesi için kanun teklifi AK Partiden dahi gelse, doğru bulduğumuz kanunları, Türk ekonomisinin önündeki engelleri kaldırmak için destekleyeceğiz diye konuştu.
     Toprak, yapılan her bir liralık ihracatın Türkiyede, sanayinin, fabrikanın ve atölyelerin çalışması anlamına geldiğini dile getirerek, şunları söyledi:
     Her bir liralık ihracatın, çalışan sanayi ve atölyedeki işçinin evine aşını götürmesi, kaynayan tencere demektir. O tencerenin kaynaması, o ailenin mutluluğu demektir. Biz Türk halkını seviyoruz. O ailenin mutluluğu bizim için çok önemli. Partizanca bakmıyoruz, doğru bildiğimiz, sanayinin önündeki engellerin kaldırılması için elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bu gün borçlar kanununda nasıl ki iktidardan gelen kanunu desteklediysek, bundan sonraki konularda da desteklemeye hazırız. Yeter ki Türk sanayicisi, Türk ekonomisi büyüsün. Bundan en büyük mutluluğu biz duyarız.
     Toprak ve beraberindeki heyet daha sonra, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydakı ziyaret etti.
    
     Muhabir: Musa Özyürek / Mustafa Yıldız / İsmail İçer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER