CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Biz inancı, mezhebi, kimliği, rengi, kılık kıyafeti ne olursa olsun hiçbir yurttaşı ayırmaksızın, herkesi kucaklayarak, bu güzel coğrafyada barış içinde yaşamak istiyoruz (Fotoğraflı-


İZMİR (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu, inancı, mezhebi, kimliği, rengi, kılık kıyafeti ne olursa olsun hiçbir yurttaşı ayırmaksızın, herkesi kucaklayarak, bu güzel coğrafyada barış içinde yaşamak istediklerini söyledi.
     Kılıçdaroğlu, Torbalı ilçesinde belediye tarafından yaptırılan Masal Dünyası Tematik Çocuk Parkı ve Anaokulunun aralarında yer aldığı 42 çocuk parkının açılışını yaptı.
     Kılıçdaroğlu, törende yaptığı konuşmada, hükümetin, Türkiyeye sağlıklı hizmet getiren bir hükümet olmadığını, ülkeyi belli kesimlere böldüğünü ve bazı kişilere ayrıcalıklar getirdiğini savunarak, Biz inancı, mezhebi, kimliği, rengi, kılık kıyafeti ne olursa olsun hiçbir yurttaşı ayırmaksızın, herkesi kucaklayarak bu güzel coğrafyada barış içinde yaşamak istiyoruz. Bunu sağlayacak parti CHPdir dedi.
     Kılıçdaroğlu, Türkiyenin yeni bir iklime, anlayışa ihtiyaç duyduğunu savunarak, bu yeni tablonun da 29 Ekimde Ankarada fotoğraflandığını ifade etti.
     O gün meydanda her partiden elinde Türk bayrağıyla cumhuriyetini kutlamak isteyen insanların bir araya geldiğini dile getiren Kılıçdaroğlu, 29 Ekimde Ankaradaki o fotoğraf Türkiye fotoğrafıdır, o fotoğrafın çatısı da CHPdir ifadelerini kullandı.
    
     -Kocaoğlu, ancak İzmire hesap verir-
    
     Kılıçdaroğlu, konuşması sırasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlunu yanına çağırarak, Kocaoğlunun, AK Parti hükümetinin yapamadığını yapan bir belediye başkanı olduğunu, hükümetin de onu 52 müfettiş göndererek ödüllendirdiğini söyledi.
     Hükümetin, bu şekilde Kocaoğlunun acaba bir açığını bulabilir miyiz diye çabaladığını öne süren Kılıçdaroğlu, Açığını bulamazsın, çünkü o kul hakkı yemiyor. İzmir de İstanbul da metro yapıyor. İzmir, İstanbulun yaptığının üçte bir fiyatına yapıyor. Metro aynı metro. Birisi kul hakkı yemiyor, diğerlerini de size emanet ediyorum, sandıkta derslerini verin.
     Baskı kuruyorlar. Şu anda Kocaoğlu, 397 yılla yargılanıyor. 3970 yılla da yargılasanız sonuç alamazsınız. Aziz Kocaoğlu, ancak ve ancak İzmire hesap verir.
    
     Muhabir: Tolga Albay / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER