CHP Genel Sekreteri Tamaylıgil:

CHP Genel Sekreteri Tamaylıgil: -Türkiye kötü yönetiliyor, kaptanı usta olmayan gemiye hangi rüzgar esse fayda etmez


MERSİN (A.A) - CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Türkiyenin kötü yönetildiğini iddia ederek, Kaptanı usta olmayan gemiye hangi rüzgar esse fayda etmez dedi.
     Tamaylıgil, Mut ilçesinde, partisinin ilçe binası önünde yaptığı konuşmada, ilçeye ilk kez geldiğini belirterek, burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
     AK Parti iktidarını eleştiren Tamaylıgil, şöyle konuştu:
     Türkiye kötü yönetiliyor, kaptanı usta olmayan gemiye hangi rüzgar esse fayda etmez. Kaptanı usta olmayan bir gemiyle gidiyoruz ve esen her rüzgar, yanlış yelkenin alınmasından dolayı sürekli bu gemiyi sallıyor. Sürekli bu geminin içinde olan, çiftçisi, memuru, emeklisi ve işçisi mağdur olmaya, mağduriyetinin içinde korkuyla yaşamaya devam ediyor. Bunun için çözüm aramak, bunun için çözüm yollarını bulmak bizlerin elinde. Bu ülke demokrasiye Cumhuriyet Halk Partisi ile kapılarını açtı ve inanıyorum ki bu ülke demokrasinin verdiği güçle yine kapılarını bu sefer CHPye açarak, iktidar noktasına taşıyacak.
     Türkiyenin önünde yerel seçimler olduğunu dile getiren Tamaylıgil, Türkiye coğrafyasının büyük bir çoğunluğunda İstanbulunda, Ankarasında tüm illerimizde yerel yönetimlerde büyük bir başarı elde edeceğiz. Yeter ki bu başarıya inanalım. Çünkü o başarı bizi Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına taşıyacak, Kemal Kılıçdaroğlunu başbakanlık günlerine taşıyacak. Buna olan inancımız, birbirimize olan güvenimiz hiç solmasın diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Güler / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber CHP Genel Sekreteri Tamaylıgil: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER