CHP Genel Sekreteri Tamaylıgil:

CHP Genel Sekreteri Tamaylıgil: -(Çözüm sürecindeki görüşmelere ait olduğu iddia edilen tutanaklar) Recep Tayyip Erdoğana buradan soruyorum, bu tutanaklarla ilgili ne diyorsun-


MERSİN (A.A) - CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, çözüm sürecindeki görüşmelere ait olduğu iddia edilen tutanaklarla ilgili, Recep Tayyip Erdoğana buradan soruyorum; bu tutanaklarla ilgili ne diyorsun- dedi.
     Tamaylıgil, partisinin Anamur ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi. Buradaki konuşmasında, partiye kadın eli değmesinin başarıyı arttırdığını belirten Tamaylıgil, Akdenizin güzel bir ilçesinde, ilçe başkanımız Nevin Özel, başarı rüzgarları estiriyor, bunun devamını diliyorum dedi.
     Dün, Türk kadınının şiddet ve baskı gördüğü bir ortamda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün kutlandığını ifade eden Tamaylıgil, şöyle devam etti:
     Hükümet, 16. büyük ekonomiyiz diyor. Ancak kadınlarımız işsiz, çocukları işsiz ve gelecek kaygısı içinde yaşıyorlar. Fakat şunu unutmasınlar, biz Türk kadınları emperyalistlere karşı bağımsızlık savaşını nasıl kazandıysak, haklarımız için verdiğimiz demokratik mücadeleyi de kazanacağız.
     Çözüm sürecindeki görüşmelere ait olduğu iddia edilen tutanaklarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Tamaylıgil, şöyle konuştu:
     Kutsal ittifak tutanakları ortaya çıkıyor, Başbakan sus pus oldu oturuyor. Recep Tayyip Erdoğana buradan soruyorum; bu tutanaklarla ilgili ne diyorsun- Burası Muz Cumhuriyeti değil, bir hukuk devleti ve hukuk her zaman herkese lazım. Kişileri birbirine düşüren böyle bir iktidar görülmedi.
     Tamaylıgil, konuşmasının ardından parti binasındaki Anamurda kadın olmak konulu fotoğraflar ve partili kadınlar tarafından hazırlanan el işi ürünlerin yer aldığı sergiyi gezdi.
     Partili kadın yöneticilerin hediyelerini de kabul eden Tamaylıgile CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk ve İl Başkanı Mehmet Faruk Akar eşlik etti.
    
     Muhabir: Tahsin Ünlü / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber CHP Genel Sekreteri Tamaylıgil: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER