CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: Seçimi erkene alsınlar, geçe alsınlar. Yarın yapsınlar veya 2 sene sonra yapsınlar. Biz CHP Kadın Kolları olarak seçim hazırlığına şimdiden başladık


KARAMAN (A.A) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Karamanda bir dizi ziyaretlerde bulundu.
     Dokuzcan, CHP Karaman İl Binasında düzenlenen basın toplantısında, yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte, CHP Kadınları Anadolu Yollarında sloganıyla kadına şiddet, terör olayları, kadının siyaset üzerindeki etkisi gibi konularda, il örgütleriyle buluşmak üzere Türkiye turuna çıktıklarını belirtti.
     Başlattıkları çalışma hakkında bilgi veren Dokuzcan, şunları kaydetti:
     Yaptığımız çalışmanın temeli, güçlü kadın örgütü ve CHP kadın örgütünün etkin olması. Çalışmamızı üç ana başlıkta topladık. Birincisi; kadın örgütü içerisinde Türkiye genelinde kadın profilimizi çıkarmak, kadınlar arasında birlik ruhunu artırmak, bölgeler arası tanışma ve birlikte hareket etme hedefine ulaşmak. İkinci önemli hedef; seçimler öncesi yerel ve genele özgü kadın politikaları oluşturmak. Üçüncü hedef; CHP kadın örgütünün Türkiye kadınlarıyla buluşmasını sağlamaktır. Bu kapsamda tüm Türkiyeyi gezip, kadınlarımızla buluşacağız.
     Basın mensuplarının, yerel seçimlerin öne alınması çalışmaları hakkındaki sorusu üzerine Dokuzcan, Seçimi erkene alsınlar, geçe alsınlar. Yarın yapsınlar veya 2 sene sonra yapsınlar. Biz CHP Kadın Kolları olarak seçim hazırlığına şimdiden başladık diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin / Basir Gülüm
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER