CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: -Şiddetin her geçen gün arttığı bir ortamda huzuru ve barışı örgütleyecek yapı kadınlardan geçiyor. CHPli kadınlar olarak bu topraklarda sevgiyi örgütleyeceğiz


KAYSERİ (A.A) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Şiddetin her geçen gün arttığı bir ortamda huzuru ve barışı örgütleyecek yapı kadınlardan geçiyor. CHPli kadınlar olarak bu topraklarda sevgiyi örgütleyeceğiz dedi.
     Dokuzcan, partisinin Kayseri İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, CHP kadın kolları olarak seçimleri kazanma yolunda partilerine destek için Anadoluyu adım adım gezeceklerini söyledi.
     Kadın kolları teşkilatının Anadolu Yollarında projesi kapsamında 7 ayda 7 bölgede çalışmalar yürüttüğünü belirten Dokuzcan, Türkiyede gidilmedik ilçe ve mahalle bırakmayacaklarını kaydetti.
     Seçimleri kazanmanın yolunun kadınların çalışmalarından geçtiğine dikkati çeken Dokuzcan, Kadınlarımızın faaliyetleri dalga dalga büyüyor. Partimizin iktidarına giden yolda biz de elimizden geleni yapıyoruz dedi.
     Türkiyede kadın sesine ihtiyaç var diyen Dokuzcan, şöyle devam etti:
     Her gün televizyonlarda şiddet haberleri görüyoruz. Gün geçmesin ki şiddetten biri ölmesin. Bu topraklarda sevgiyi yeşerteceğiz. Şiddetin her geçen gün arttığı bir ortamda huzuru ve barışı örgütleyecek yapı kadınlardan geçiyor. CHPli kadınlar olarak bu topraklarda sevgiyi örgütleyeceğiz.
     CHP İl Başkanı Sadık Atila ise, Türkiyede ekonomik alanda büyük sıkıntılar yaşandığını, özellikle de çiftçinin zor şartlar altında üretime devam ettiğini savundu.
     Konuşmaların ardından Dokuzcan, daha önce partide kadın kolları başkanlığı yapan partililere plaket verdi.
    
     Muhabir: Esma Aygün / Orhan Canbulatel / İsmail İçer
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER