CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: -Şiddetin, huzursuzluğun, savaşın ve terörün arttığı dönemlerde çıkış yolu aslında bir yoldan geçiyor. Bu çıkış yolunda ses ve söz Anadolu kadınından gelecek


KIRŞEHİR (A.A) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Şiddetin, huzursuzluğun, savaşın ve terörün arttığı dönemlerde çıkış yolu aslında bir yoldan geçiyor. Bu çıkış yolunda ses ve söz Anadolu kadınından gelecek dedi.
     Dokuzcan, partisinin Kırşehir İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 18 Eylül 2012de başlattıkları CHP Kadınları Anadolu Yollarında 7 Ayda 7 Bölge çalışması kapsamında Kırşehire geldiklerini söyledi.
     Yaklaşan yerel ve genel seçimler için güçlü bir kadın örgütü oluşturmayı hedeflediklerini belirten Dokuzcan, etkin, verimli, halkın yanında, halkın sorunlarını onlarla birlikte gören, çözüm yollarını birlikte arayan ve kadın gücünü, duyarlılığını siyasete yansıtacak etkin ve güçlü bir kadın örgütü oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.
     Kadın kollarını daha verimli hale getirmeye çalıştıklarını belirten Dokuzcan, şöyle konuştu:
     Seçimleri kazanmak, kadınlardan geçiyor. Kadınlar olmadan seçimleri kazanmak mümkün değil. Bir diğer amacımız da yaklaşan seçimlere hazırlık yapmak, yerelde yaşayan kadınlarımızın sorunlarını yerelde tespit edip, yerel kadın politikalarını oluşturmak ve yaklaşan yerel seçimlerde özellikle belediyelerde kadın sorunlarının daha net projelere dönüştüğü, somut politikalara dönüştüğü alanlar yaratmaktır. Kadınların siyasette daha etkin hale gelmesi, yaklaşan seçimlerde daha çok kadınımızın belediye başkanlıklarında, belediye meclisi üyeliklerinde yer almasını da amaçlıyoruz. Şiddetin, huzursuzluğun, savaşın ve terörün arttığı dönemlerde çıkış yolu aslında bir yoldan geçiyor. Bu çıkış yolunda ses ve söz Anadolu kadınından gelecek.
     Dokuzcan, Kırşehirin ziyaret ettikleri 45. il olduğuna belirterek, nisan ayı sonuna kadar 81 ile ulaşacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş / Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER