CHP Karabük İl Başkanı Ayhan:

CHP Karabük İl Başkanı Ayhan: Tüm ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek, partimizin birlik ve bütünlük içinde daha güçlü olması gerektiğini anlatıyoruz


KARABÜK (A.A) - CHP Karabük İl Başkanı İbrahim Ayhan, Tüm ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek, partimizin birlik ve bütünlük içinde daha güçlü olması gerektiğini anlatıyoruz dedi.
     Ayhan, düzenlediği basın toplantısında, partinin il yönetim kurulunun istifasından sonra genel merkezlerinin kendilerini geçici yönetim olarak atadıklarını, yeni yönetimi kongreyle seçeceklerini söyledi.
     Kongrelerini nisan ayında yapmayı planladıklarını ifade eden Ayhan, şunları kaydetti:
     Bizim görevimiz, teşkilatımızı birlik ve bütünlük içinde kongreye getirmek ve daha güçlü olarak çıkarmaktır. Amacımız doğrultusunda arkadaşlarımızla hızlı bir çalışma içine girdik. Tüm ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek, partimizin birlik ve bütünlük içinde daha güçlü olması gerektiğini anlatıyoruz. Delegelerimiz ve parti mensubu arkadaşlarımız ile görüşmelerimiz devam ediyor. Karabükte daha güçlü bir CHP için çalışıyoruz. Nisan ayında gerçekleştireceğimiz olağanüstü kongreden daha bir güçlü çıkacağımıza inanıyorum.
    
     Muhabir: Faik Erez / Ahmet Özler
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber CHP Karabük İl Başkanı Ayhan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER