CHP Karabük yönetiminde istifa iddiaları

CHP Karabük yönetiminde istifa iddiaları -İl Başkanı Karadayı: -Bazı basın organlarında il yönetiminde istifalar olduğu yönünde çıkan haberleri takip ediyoruz, ancak bize ulaşan bir istifa yok


KARABÜK (A.A) - -CHP Karabük İl Başkanı Zeki Karadayı, Bazı basın organlarında il yönetiminde istifalar olduğu yönünde çıkan haberleri takip ediyoruz, ancak bize ulaşan bir istifa yok dedi.
     Karadayı, gazetecilere yaptığı açıklamada, parti olarak çok daha önemli konulara odaklanıp çalışma yapmaları gerekirken ortaya atılan bazı anlamsız konulara ve çamur atmalarla uğraştıklarını buna da çok üzüldüklerini söyledi.
     Basın organlarında il yönetiminden istifa başlıklı haberlere de çok üzüldüklerini ifade eden Karadayı, Bazı basın organlarında il yönetiminde istifalar olduğu yönünde çıkan haberleri takip ediyoruz, ancak bize ulaşan bir istifa yok. Şu ana kadar genel merkez tarafından da bize ulaşan bir şey yok. Söylenen şaibeler doğruysa ve genel merkezden onay gelirse 45 gün içerisinde kayyum atanır ve kongreye gidilir. Ben tekrar devam etmeyi düşünmüyorum. Bu ayak oyunlarından sonra soğudum. Siyaset bu olmamalı. Kırgın ve küskünüm. Bundan sonra aktif siyasette yer almayı düşünmüyorum diye konuştu.
    
     Muhbair: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber CHP Karabük yönetiminde istifa iddiaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER