CHP Kocaeli İl Başkanı Kuşkan:

CHP Kocaeli İl Başkanı Kuşkan: Karar organı içerisinde olmadığımız bir Kent Bayramlaşmasında bulunmamızı bizden kimse beklememelidir


KOCAELİ (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan Karar organı içerisinde olmadığımız bir Kent Bayramlaşmasında bulunmamızı bizden kimse beklememelidir dedi.
     Parti binasında düzenlediği basın toplantısında gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Kuşkan, Kent Bayramlaşmasını organize eden kurumun Kent Konseyi olduğunu ve bu kurumun başında da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunun bulunduğunu belirterek Bizim başkanla bir sorunumuz yok. Ancak, Kent Konseyi oluşumunda CHPye danışılmamış, fikri alınmamıştır. Karar organı içerisinde olmadığımız bir Kent Bayramlaşmasında bulunmamızı bizden kimse beklememelidir ifadelerini kullandı.
     Kuşkan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlunun bir gazetede çıkan Başbakan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve bazı belediye başkanlarını bana sordu şeklindeki açıklamasına Demek ki belediye başkanları ve adayları Karaosmanoğlundan icazet alıyorlar şeklinde tepki gösterdi.
     Kocaelinin en büyük sorununun trafik ulaşımı olduğunu kaydeden Kuşkan, Karaosmanoğlunun görevde bulunduğu 8 sene içerisinde bu sorunu çözemediğini, bir arpa boyu yol alınamadığını öne sürerek Ülke yönetiminde olduğu gibi, kent yönetiminde de şanssız bir il durumundayız. İlk yerel seçimlerde bu şanssızlıklardan kurtulacağımızı umuyorum dedi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber CHP Kocaeli İl Başkanı Kuşkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER