CHP Kumluca İlçe Başkanı Kocacık:

CHP Kumluca İlçe Başkanı Kocacık: -Belediye Başkanı Çetinkayanın, TEDAŞın gönüllü avukatlığına soyunması abestir


ANTALYA (A.A) - CHP İlçe Başkanı Arif Kocacık, Kumluca Belediye Başkanı Çetinkayanın ilçede yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili yaptıkları eleştirilere cevap vererek TEDAŞın gönüllü avukatlığına soyunduğunu iddia etti.
     Kocacık, yaptığı yazılı açıklamada, geçtiğimiz günlerde ilçede sıkça yaşanan elektrik kesintilerini eleştirdiklerini, eleştirileri yaparken amaçlarının çözümün bir parçası olmak olduğunu belirtti.
     Eleştirilerinin bazı basın yayın organlarında yer almasının ardından Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkayanın açıklama yaptığını kaydeden Kocacık, elektrik kesintilerini Kumlucalılar adına eleştirdiklerini, TEDAŞ tarafından yerine getirilmeyen hizmetlere yer vererek, Kumluca Belediyesinin de elektrik kesintilerinde sorumluluğu olduğunu söylediklerini anlattı.
     Hızla büyüyen ilçede yeterli trafo yeri tahsisi yapılmadığı ve kent bilgi sisteminin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiği yönündeki tespitleri olduğunu ifade eden, Kocacık açıklamasını şöyle sürdürdü:
     Halka hizmet etme sloganıyla göreve gelmiş belediye başkanımız, eleştirilerimizden memnuniyet duyacağı yerde bizi Kumlucayı yanıltmakla suçlayan, akılla ve mantıkla izah edilemeyecek eleştirilere kapalı olduğunu gösteren açıklama yapmıştır. Açıklamasında sanki biz kendisine ve Kumlucalılara elektrik hizmetini Kumluca Belediyesi veriyor demişiz gibi davranmaya çalışmakta, sözde siyasi kurnazlığını kullanarak kendisinin yaptığı şeyi bizlere mal etmektedir. Kendisini halk seçtiği, halka her konuda en iyi hizmeti yapma sözü vererek seçildiği halde, bütün bunları unutmuş bir üslupla tamamen siyasi manevralar yapmaktadır. Kumlucaya bir sürü yatırım yapıldığını iddia ederek, elektrik kesintilerinin en az seviyeye düştüğü gibi komik bir yaklaşım sergilemektedir. Özellikle kış aylarında, neredeyse her gün defalarca elektrik kesilirken bizi, Kumlucalıları yanıltmakla suçlarken, kendisinin TEDAŞın gönüllü avukatlığına soyunması abestir.
     Konacık, belediye başkanının Kumlucada yaptığı çalışmaları anlatması gerektiğini belirtti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHP Kumluca İlçe Başkanı Kocacık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER