Çift kol nakli yapılan Kavdırın hayatını

Çift kol nakli yapılan Kavdırın hayatını kaybetmesi -Atilla Kavdır, Varsak Merkez Camisinde kılınan namazın ardından toprağa verildi


ANTALYA (A.A) - Türkiyenin ikinci çift kol nakli yapılan hastası olan ve hayatını kaybeden 34 yaşındaki Atilla Kavdır, toprağa verildi.
     Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavisi devam ederken sabaha karşı hayatını kaybeden Atilla Kavdırın cenazesi, yakınları tarafından hastane morgundan alınarak Altıayak Mahallesindeki evine getirildi.
     Bir süre evde bekletilen cenaze, daha sonra tabuta konuldu. Tabut, Varsak Merkez Camisine kadarki yolun bir kısmında omuzlarda taşındı. Tabutu bir süre Kavdırın annesi Ayşe Kavdır ile diğer kadınlar taşıdı. Anne Kavdır, oğlunun tabutunu taşırken gazetecilere dönerek, Oğlumuzu biz taşıyacağız, herkes görsün onu biz uğurlayacağız dedi.
     Bu sırada Ayşe Kavdırın rahatsızlanması üzerine erkekler tarafından devralınan tabut, bir süre daha omuzlarda taşındıktan sonra cenaze aracına yerleştirildi.
     Varsak Merkez Camisinde kılınan namazın ardından Kavdırın cenazesi, nakledilen kollarıyla Varsak Merkez Mezarlığında toprağa verildi.
     (SE-HÖ-GÜÇ-TNC-SFD)
<< Önceki Haber Çift kol nakli yapılan Kavdırın hayatını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER