Çiftelerspordan Fenerbahçeye giden yol

Çiftelerspordan Fenerbahçeye giden yol -Eskişehirin amatör liglerinde mücadele eden Çiftelerspordan 2005 yılında Eskişehirsporun altyapısına transfer olan Alper Potuk, 5 yıl Fenerbahçe forması giyecek


ESKİŞEHİR (A.A) - Deniz Açık - Eskişehirin amatör futbol liglerinde mücadele eden Çiftelerspordan 2005 yılında Eskişehirspora transfer olan Alper Potuk, Fenerbahçe ile anlaşarak futbol kariyerine İstanbulda devam edecek.
     Afyonkarahisarın Bolvadin ilçesinde, 8 Nisan 1991de fabrika işçisi baba ile ev hanımı bir annenin üç çocuğundan biri olarak dünyaya gelen Potuk, Eskişehirin Çifteler ilçesinde 2002 yılında Çiftelersporun altyapısında futbola başladı.
     Burada, Eskişehirspor ile yapılan bir maçta takımının tek golünü atan genç futbolcu, kırmızı-siyahlı yöneticilerin dikkatini çekti. Potuk, bu maçın ardından 2005 yılında Es-Eslerin altyapısına transfer oldu.
     Eskişehirsporun 2008 yılında Süper Lige yükselmesinin ardından kendisine A takımda yer bulan Potuk, 29 Mayıs 2009da, 2008-2009 sezonunun son haftasında, Gaziantepspor ile oynanan ve 1-1 biten karşılaşmada takımının formasını ilk kez giydi.
     Spor Toto Süper Ligin 2012-2013 sezonunda Eskişehirspor formasıyla 30 maça çıkan Alper, bu maçlarda 3 ol atıp, 8 de sarı kart gördü.
     Potuk, 8 kez de Türkiye A Milli Futbol Takımı formasını giydi.
    
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Çiftelerspordan Fenerbahçeye giden yol Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER