Çine Madranspor Teknik Direktörü Özdemir:

Çine Madranspor Teknik Direktörü Özdemir: -Beklentimin karşılığını alamadım


AYDIN (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Çine Madransporda devre arası verilen izin devam ediyor. Yeşil-Sarılılar, Pazartesi günü ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak.
     Gazetecilere ilk yarıyı değerlendiren Çine Madranspor Teknik Direktörü Göksel Özdemir, ilk yarıda kaybetmeyen bir takım yaratmaya çalıştığını belirterek, Kaybetmeyi hazmedemeyen ve sahadan boynu bükük ayrılmayı kendisine yediremeyen bir futbolcu ekibi oluşturmak istiyoruz. Elimizdeki futbolcularla toplayabileceğimiz maksimum puanları toplayarak devre arasını girmeyi hedefledik. Beklentimin karşılığını alamadım. Bunun da bir takım sebepleri var. Saha içinde futbolcu kadrosu ile sıkıntılarımız vardı. Mevcut oyuncularımızdan ne kadar memnun olsam da onların sakatlığında ve formsuzluğunda onların yerine doldurabilecek oyuncuların olmaması bizi sıkıntıya soktu diye konuştu.
     Kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle yaptıkları görüşmelerde takıma takviye yapma kararı aldıklarını belirten Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Eksik gördüğümüz ve alternatifsiz olan bölgelere bütçemizin doğrultusunda 4-5 oyuncu alacağız. Transfer konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa bir süre içinde alacağımız futbolcular konusunda kararımızı verip, Çine Madranspora yakışan bir kadro kurmayı çalışacağız.
    
     Muhabir: Murat Şenbaklavacı / Suat Deniz
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Çine Madranspor Teknik Direktörü Özdemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER