Cinsel istismar hükümlüsü, 4 yıl sonra

Cinsel istismar hükümlüsü, 4 yıl sonra yakandı -Kırşehirde küçük çocuğa cinsel istismar ve kişiyi hürriyetininden yoksun bırakmak suçlarından 13 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan B.Ş, 4 yıl sonra yakalandı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehirde küçük çocuğa cinsel istismar ve kişiyi hürriyetininden yoksun bırakmak suçlarından 13 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan B.Ş, 4 yıl sonra yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, il merkezinde yaklaşık 5 yıl önce yaşı küçük bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen B.Ş. hakkında Kırşehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Küçük çocuğa cinsel istismar ve Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak suçlarından dava açıldı.
     Yargılama sonunda 13 yıl 9 ay hapis cezası alan B.Ş, kenti terk ederek, izini kaybettirdi.
     Hakkında yakalama kararı bulunan ve 4 yıl boyunca yakalanamayan B.Şyi bulmak için çalışma yapan Kırşehir Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 2 aylık çalışma sonunda zanlının izine ulaştı.
     Polis ekipleri, zanlıyı Yenice Mahallesindeki evinde gözaltına aldı. Kırşehir Adliyesine sevk edilen B.Ş, karar yüzüne okunduktan sonra Kırşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş / Abdullah Yıldız
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Cinsel istismar hükümlüsü, 4 yıl sonra Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER