Cizrede Kahraman Kanka Zalim Krala Karşı

Cizrede Kahraman Kanka Zalim Krala Karşı oyunu sahnelendi


ŞIRNAK (A.A) - Cizre ilçesinde ilkokul öğrencileri Toplum Destekli Büro Amirliğinin organize ettiği Kahraman Kanka Zalim Krala Karşı tiyatro gösteriminde Gangnam Style dansı ile coştu.
     Cizre Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliğinin Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Verme projesi kapsamında Berlin Balon Çocuk Tiyatrosu, Cizre Özel İstikbal Kolejinde Kahraman Kanka Zalim Krala Karşıoyununu sahneledi. 4 seansta sergilenen oyunu bin 200 öğrenci izledi.
     Proje ile ilgili açıklama yapan Cizre Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Turhan, polis ile çocuklar arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirmek için çeşitli sosyal etkinlikler düzenlediklerini söyledi.
     Turhan, amaçlarının polisin, çocukların güvenliği için görev yaptığını, çocukların polisin olduğu her ortamda güven içinde oynayabileceklerini, polisin çocukların güvenliği ve mutluluğu için çalıştığını anlatmaya çalıştıklarını belirtti.
     Özel İstikbal Koleji Tiyatro Salonunda sahnelenen oyun sırasında çalınan Gangnam Style şarkısı salondaki öğrencilerin büyük bir coşku yaşamasına neden oldu. Öğrenciler, dansa eşlik etmeye çalıştı.
     Oyunu, Cizre Emniyet Müdürü Ercan İçli, Emniyet Müdür Yardımcısı Battal Nayman, Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gülis, Kolej Müdürü Fatih Açıkgöz de öğrencilerle izledi.
    
     Muhabir: Abidin Yel / Nail Kadırhan
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Cizrede Kahraman Kanka Zalim Krala Karşı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER