Çorluda fotoğraf yarışması

Çorluda fotoğraf yarışması -Çorlu TSOnun düzenlediği yarışmada 4 fotoğraf ödüllendirildi


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasının (Çorlu TSO) 2010-2013 Stratejik Planı çerçevesinde gerçekleştirdiği Çorluda Yaşam konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.
     Yarışmaya 49 katılımcı, toplam 131 fotoğraf ile katıldı. Yarışma jürisi tarafından değerlendirilen eserler arasından, ilk tur elemede 70 adet fotoğraf, ikinci tura geçmeye hak kazandı.
     İkinci turda ise en yüksek puanı alan 9 eser değerlendirildi. Üçüncü turda, birinci ve ikinciliğe değer fotoğraf tespit edilemediğinden, yapılan oylama sonucunda en yüksek puanı alan 4 fotoğraf ödüle layık görüldü.
     Değerlendirme sonucu en yüksek puanı alan, Adem Çabuk, UMUT-1 adlı fotoğrafıyla birinciliğe layık görülerek bin lira ödül almaya hak kazandı.
     Yarışma jürisinin üçüncü turda değerlendirdiği diğer en yüksek puanı alan, Ahmet Turan Kurala ait Kapıdan geçerken, Sare Kurala ait Eski yeni ve Gülten Akıncıya ait Mutluluk isimli üç fotoğraf, 500er lira mansiyon ödülü aldı.
     Fotoğraf yarışması ödüllerinin, aralık ayı içinde gerçekleştirilecek olan fotoğraf sergisi kapsamında sahiplerine verileceği de kaydedildi.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Çorluda fotoğraf yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER