Çorluda parklara zarar verilmesi

Çorluda parklara zarar verilmesi


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, parkların halkın ortak kullanım alanları olduğunu bildirdi.
     Çolpan, ilçenin farklı mahallelerinde bulunan, yapımı tamamlanan ve düzenleme çalışmaları devam eden parklara zarar verildiğini kaydetti.
     Parklarda bazı istenmeyen durumlarla karşılaşıldığını ifade eden Çolpan, vatandaşların sunulmuş olan hizmetleri sahiplenip korumaları gerektiğini belirterek, şu bilgileri aktardı:
     Parklar ve benzeri alanlar halkımız tarafından tahrip edilmek yerine korunursa, mevcut imkanlardan hem daha fazla yararlanırlar hem de yeni projelerimize daha fazla kaynak aktarma imkanına kavuşuruz. Tuvaletlerin sabunluk, kapı kolu ve sifonları alınıp götürülüyor. Oya ağaçlarımız kırılıyor, Çiçekler, laleler ve bitkiler sökülüyor. Çekirdek kabukları süpürge işleminin yapılması zor olan çimlerin üzerine atılıyor.
     Ahşap banklara yazılar yazılıyor, çivi çakılarak örtüler geriliyor. Oturma bankları sökülerek kırılıyor. Ağaçların yanındaki herekler çıkarılarak alınıyor. Oyun alanları çiziliyor, boyanıyor ve yakılıyor. Spor aletlerinin parçaları alınıp götürülüyor. Spor komplekslerinin telleri parçalanıyor. Parklardaki trafolara yazı yazılıyor. Çocuklar şehir merkezindeki süs havuzlarına giriyor.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Çorluda parklara zarar verilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER