Çoruh Nehri Havzası İyileştirme Projesi

Çoruh Nehri Havzası İyileştirme Projesi -Proje kapsamında 6 kişilik uzman heyet, bölgede incelemelerde bulundu


ARTVİN (A.A) - Çoruh Havzası İyileştirme Projesi kapsamında 6 kişilik uzman heyet, Artvine gelerek bölgede incelemelerde bulundu.
     Orman Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, İl Özel İdareleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve DSİ Genel Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülmekte olan Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi çerçevesinde 6 kişilik uzman heyet, Artvinde incelemelerde bulundu.
     Program çerçevesinde Orman Genel Müdürlüğünden Erkan İspirli, Muzaffer Sürek, Aşkın Kıraç, Sermin Özer, Tarım Reformu Genel Müdürlüğünden Figen Kutkan ve Saliha Akbaştan oluşan heyet, ilk gün Hatila Milli Parkı sahasında incelemede bulundu.
     İkinci gün Orman Bölge Müdürü Ömer Naci Kaya ve Çoruh Havzası Rehabilitasyon Projesi Artvin Koordinatörü Mehti Özyer ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret eden heyet, ardından Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda proje ile ilgili toplantı yaptı.
     Daha sonra ekip mikro havzalarda mevcut durumun gözlenmesi, köylü görüşlerinin alınması ve ihtiyaçlarının tespiti için Yusufeli ilçesi, Kılıçkaya, Çeltikdüzü Alanbaş ve Bakırtepe köylerini kapsayan mikro havzalarda arazi incelemesinde bulundu.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Çoruh Nehri Havzası İyileştirme Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER