Çorumda programlı elektrik kesintisi

Çorumda programlı elektrik kesintisi


ÇORUM (A.A) - Çorumda elektrik hatlarında yapılacak bakım onarım çalışmaları dolayısıyla programlı kesinti uygulanacağı bildirildi.
     Çalık Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentte kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak teknik çalışmalar nedeniyle programlı elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.
     Açıklamada, 27 Mart Çarşamba 09.00-12.00 saatleri arasında kırsal şebeke bakım onarım işleri kapsamında Çatak KÖKte kesici değiştirme çalışmalarından dolayı Çatak Köyü, Hamamlıçayköy, Pınarcık Köyü, İsmail Köy, Paşaköy, Ayas Köyü, Türkler köylerine, 08.00-17.00 saatleri arasında ise şehir şebekesi bakım onarım işleri kapsamında yapılacak izolatör ve travers değişim çalışmalarından dolayı Tekin Karo civarında elektrik verilemeyeceği ifade edildi.
     Çalışmalar kapsamında 28 Mart Perşembe günü 08.00-17.00 saatleri arasında şehir şebekesi bakım onarım işleri kapsamında yapılacak izolatör ve travers değişim çalışmalarından dolayı İskilip Caddesinin sağ tarafı (Meydan Cami ile İskilip Kavşağı arası), İskilip Caddesi sokaklarının bir kısmına elektrik verilemeyeceği belirtilen açıklamada, ilgililerin ve vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları istendi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorumda programlı elektrik kesintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER