Çorum AAya Ekonomi ve Özel Haber

Çorum AAya Ekonomi ve Özel Haber ödülü -Çorumda faaliyet gösteren bir internet sitesince organize edilen törende Anadolu Ajansı Çorum Bürosu Ekonomi ve Özel Haber dalında ödüle layık görüldü


ÇORUM (A.A) - Çorumda yayın yapan bir haber sitesi tarafından düzenlenen 2012 Yılın Enleri Değerlendirmesi anketinde, Anadolu Ajansı (AA) Çorum Bürosuna En İyi Ekonomi ve Özel Haber Ödülü verildi.
     Kentte yayın yapan www.hitittv.com internet sitesinde, 1 Eylül-31 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenen anket sonucuna göre çok sayıda kişi, kurum ve kuruluş çeşitli alanlarda ödüle layık görüldü.
     Devlet Tiyatro Salonunda düzenlenen törende konuşan Hitit Televizyon Radyo Yayıncılık A.Ş. Genel Koordinatörü Elvan Şimşek, Çorumda internet haberciliğinin yeni ve en kaliteli adresi olmak için çıktıkları yolda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.
     Site üzerinden yaptıkları anket ile 2012de Yılın Enlerini belirlediklerini ifade eden Şimşek, ödül alan kişi ve kurumları tebrik etti.
     Törende Yılın Devlet Adamı ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğana, Yılın Devlet Bakanı ödülü Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıça verildi. Başbakan Erdoğanın ödülünü AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Bakan Kılıçın ödülünü ise Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Haşim Eğer aldı.
     Törende En İyi Ekonomi ve Özel Haber dalında AA Çorum Bürosu ödüle layık görüldü. Törende Yılın Turizmcisi, Yılın Bürokratı, Yılın Çevrecisi, Yılın Girişimcisi, Yılın Sanatçısı ve Basın Özel Ödülü gibi 64 farklı kategoride kişi ve kurumların temsilcilerine ödül verildi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorum AAya Ekonomi ve Özel Haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER