Çözüm süreci

Çözüm süreci -Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölgesi Grubu Başkanı Hakyemez: -"Bundan sonra Türkiyenin terör sorunuyla devam etmemesi lazım, onun için bölgeyi dolaşıyoruz"


GİRESUN (A.A) - Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölgesi Grubu Başkanı Yusuf Şevki Hakyemez, "Bundan sonra Türkiyenin terör sorunuyla devam etmemesi lazım, onun için bölgeyi dolaşıyoruz" dedi.
     Hakyemez, Grup Sekreteri Fatma Benli, grup üyeleri Kürşat Bumin, Oral Çalışlar ve Yıldıray Oğur ile Giresunun Gülburnu köyü sakinleriyle bir araya geldi.
     Burada konuşan Hakyemez, yaptıkları gezilerde "terör sorunundan nasıl kurtulabiliriz" konusunu tartıştıklarını vurgulayarak, "Ben bu süreci destekliyorum. Acılarınız olduğunu biliyoruz. Onun için dikkatli olmamız lazım. Bundan sonra Türkiyenin terör sorunuyla devam etmemesi lazım, onun için bölgeyi dolaşıyoruz. Bahsettiğiniz endişeler bizim de endişelerimizdir ama sorunlar öyle kolay çözülmezler. Hükümet bir adım attı, biz de bunu destekliyoruz" dedi.
     Hakyemez ve grup üyeleri burada vatandaşların sürece ilişkin değerlendirmelerini dinledi.
     Köylülerle hatıra fotoğrafı çektiren grup üyeleri daha sonra Bulancak ilçesindeki Sarayburnu Camisini ziyaret ederek yetkililerden cami hakkında bilgi aldı.
     Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölgesi Grubu üyeleri, kentteki gezileri öncesinde Giresun Valisi Dursun Ali Şahini makamında ziyaret etti.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER