Çözüm süreci

Çözüm süreci -AK Parti MKYK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Nebati: "Çözüm süreciyle son 3 ayda bomba, terör, ölüm ve şehit haberlerinin geride kaldığı bir dönemi yaşıyoruz"


MARDİN (A.A) - AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, "Çözüm süreciyle son 3 ayda bomba, terör, ölüm ve şehit haberlerinin geride kaldığı bir dönemi yaşıyoruz" dedi.
     Nebati, Kızıltepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen AK Parti nisan ayı danışma toplantısında yaptığı konuşmada, bölge başta olmak üzere, Türkiyenin son 30 yılda acıların getirdiği sıkıntıları yaşadığını belirtti.
     Barışın ve kardeşliğin paylaşıldığı anların, tüm kötü anıların silinmesine katkı sunacağını ifade eden Nebati, "Çözüm süreciyle son 3 ayda bomba, terör, ölüm ve şehit haberlerinin geride kaldığı bir dönemi yaşıyoruz" diye konuştu.
     AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ da yürütülen hizmetlerin her alanda hissedildiğini söyledi.
     Kendisinin de engelli olduğunu anlatan Akdağ, engellilerin, çiftçilerin, esnafın beklentilerinin bir bir yerine getirildiğini belirtti.
     Akdağ, milli gelirin 3 kat arttığını vurgulayarak, tüm bunların kararlılık, düzenli bir çalışma ve çabayla gerçekleştirildiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Adnan Koçhan / Sema Kaplan
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER