ÇTSO, TEB ve Garanti Bankası ile

ÇTSO, TEB ve Garanti Bankası ile kredi protokolü imzaladı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Garanti Bankası ile kredi protokolü imzaladı.
     ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde düzenlenen imza törenine, ÇTSO başkan yardımcıları Kemal Karakaş, Erdal Akarsu, yönetim kurulu üyeleri, TEB Çanakkale Şube Müdürü Alparslan Sürücü, TEB Anafartalar Şube Müdürü Ömer Çıtak ve Garanti Bankası Çanakkale Şube Müdürü Sema Kalabak katıldı.
     ÇTSO ile TEB arasında imzalanan protokol kapsamında, taksitli ticari nakit kredi niteliğindeki, Nefes aldıran kredi ile aylık yüzde 0,85 faiz oranı ile 500 bin liraya kadar kredi kullanmak mümkün olacak. 1 Şubat-30 Nisan 2013 tarihlerini kapsayan kampanya süresince ÇTSO üyeleri, 36 aya kadar vadeli ve aylık taksit ödemeli kredi kullanabilecek.
     Nefes aldıran kredi kampanyası çerçevesinde taksitli ticari nakit kredi kullanan KOBİlerin geri ödemeleri de 3 ay sonra başlatılıyor.
     Odanın Garanti Bankası ile imzaladığı protokolde ise İşimi kuruyorum paketiyle yeni iş yeri açan ÇTSO üyelerine kredi imkanı sağlanıyor. Banka, yeni iş yeri açan girişimcilere, 6 ay ödemesiz, aylık yüzde 0,99 faiz oranıyla 36 ay vadeye kadar, 50 bin lira tutarındaki krediyle desteklemeyi hedefliyor.
     Protokol kapsamında Garanti Bankası ayrıca, Kadın Girişimci paketiyle de, kadınların ekonomiye katılımını hedefleniyor. Kadın girişimcilere yönelik 60 aya kadar kredilendirme imkanı sağlanıyor.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber ÇTSO, TEB ve Garanti Bankası ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER