ÇYDden eğitime destek

ÇYDden eğitime destek


KASTAMONU (A.A) - İnebolu Atabeyli Köyü ilkokulu ve ortaokuluna Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin (ÇYD) katkılarıyla yaptırılan çok amaçlı salon ve yemekhane törenle hizmete açıldı.
     ÇYD Şişli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Aşlamacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl aynı okulun ana sınıfının donatımını üstlendiklerini belirtti.
     Ana sınıfının açılışı için geldiklerinde okulun yemekhane ve salon ihtiyacı olduğunu gördüklerini belirten Aşlamacı, Okul müdürümüz yemekhane ihtiyaçları olduğunu söyleyince neden olmasın dedik. Bina yapılırsa donanım olarak yardımcı olacağımızı söyledik. İnebolu Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla bina yaptırıldı. Biz de binanın iç donanım malzemelerini temin ederek çalışmaya katkıda bulunduk diye konuştu.
     Atabeyli ilkokulu ve ortaokulundaki 8 öğrenciye burs verdiklerini ifade eden Aşlamacı, ihtiyaç sahibi 10 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımında bulunduklarını kaydetti.
     Yemekhane ve çok amaçlı salonun açılış törenine katılan Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, hayırseverlerin eğitime destek vermesinin önemine değinerek, Atabeyli ilk ve ortaokulumuzun ihtiyacı olan yemekhane ve salon yapımına katkıda bulunan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyelerine teşekkür ederim dedi.
     Programda, öğrenciler tarafından tiyatro gösterisi sunuldu.
    
     Muhabir: Kadir Yıldırım
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber ÇYDden eğitime destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER