Darende alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikle tanıtıldı

Darende alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikle tanıtıldı


MALATYA (A.A) - Malatya Park Alışveriş Merkezinde (AVM) Memleket Havası adlı etkinlik kapsamında Darende ilçesinin tanıtımına başlandı.
     Darende Kaymakamlığı, Hulusi Efendi Vakfı, Tiryandafil Otel, Darende Rafting ve Doğa Sporları Kulübü ile Nasihat Yayınlarının alışveriş merkezinin girişinde stantlar kurdu.
     Darendenin anlatıldığı etkinliğe katılan Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran, açılışta yaptığı konuşmada tarihi, kültürel, manevi ve doğal güzelliklere sahip Darende ilçesinin her geçen gün daha geniş kitleler tarafından tanındığını söyledi. Saran, Malatyamızın görülmesi gereken önemli çekim merkezlerinden birisi olan Darende ilçemizi kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha yakından tanıması için düzenlenen etkinliğin amacına ulaşacağına inanıyorum diye konuştu.
     Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş da ilçenin turizmle geliştiğini ifade ederek, Bugün Malatyaya geldik, Malatyayı da Darendeye bekliyoruz dedi.
     Açılışın ardından Saran, eşi ve beraberindekiler stantları gezdi. Hulusi Efendi Vakfı standından Somuncu Baba Sebil ekmeğinden alan Saran, Malatya mutfağı standında ikram edilen köfte ve kayısı tatlısından yedi.
     Darendenin fotoğrafları ve minyatürlerin de yer aldığı tanıtım etkinliğinin Pazar günü sona erecek.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Emine Konuk

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER