Deloitte Türkiye, Bursa ofisini açtı

Deloitte Türkiye, Bursa ofisini açtı -Deloitte Türkiye CEOsu Gürer: Türkiyenin en gelişmiş bölgelerinden biri olan Bursada büyümek istiyoruz


BURSA (A.A) - Deloitte Türkiye CEOsu Hüseyin Gürer, Türkiyenin en gelişmiş bölgelerinden biri olan Bursada büyümek istiyoruz dedi.
     Türkiyede denetim, vergi, danışmanlık, kurumsal finansman ve kurumsal risk alanlarında 26 yıldır hizmet veren Deloitte Türkiye, Ankara ve İzmirin ardından Bursada ofis açtı.
     Firmadan yapılan yazılı açıklamada, muhasebe, denetim, vergi ve yönetim danışmanlığı hizmeti sunan uluslararası firmanın, Bursada ofis açmasıyla, bölgedeki faaliyetlerine yeni bir ivme daha kazandırmayı planladığı belirtildi.
     Bursa ofisinin açılış töreninde konuşan Gürer, Türkiyenin en gelişmiş bölgelerinden biri olan Bursada büyümek istediklerini belirtti.
     Gürer, Bursada da hızlı şekilde büyüyerek, hizmet alanlarını genişletmeyi hedeflediklerini ifade ederek, Yeni Türk Ticaret Kanununun uygulamaya konulmasıyla sektörde deneyimli profesyonel hizmet firmalarına daha fazla ihtiyaç duyulacağını bildirdi.
     Gürer, gelişen ve büyüyen yapısıyla Bursayı önemsediklerini dile getirerek, Sanayisi ve cirosal değerleriyle, Bursadan beklentimiz çok yüksek. Deloitte Türkiye olarak endüstri bazında bilgi birikimine sahip profesyonel kadromuzla denetim, vergi, stratejik ve operasyonel danışmanlık, kurumsal finansman, kurumsal risk yönetimi, alanlarında hizmet sunmayı amaçlıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Deloitte Türkiye, Bursa ofisini açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER