Demre Emniyet Müdürlüğünden öğrencilere Antalya gezisi

Demre Emniyet Müdürlüğünden öğrencilere Antalya gezisi


ANTALYA (A.A) - Demre Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen Gelecek Eğitimle Gelecek Projesi çerçevesinde, 80. Yıl, Karabucak ve Yusuf Özek ilkokullarından 21 öğrenci Antalya gezisi ile ödüllendirildi.
     Demre Emniyet Müdürü Soner Yalım yaptığı açıklamada, proje kapsamında üç ilkokuldan belirlenen öğrencilere Antalya gezisi hediye ederek, öğrencileri çeşitli etkinliklere katılmalarını sağladıklarını söyledi.
     Antalya gezisinde öğrencilerin Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Atlı Birlik Grup Amirliğini ziyaret ettiklerini ifade eden Yalım, burada öğrencileri Toplum Destekli Şube Müdürlüğüne ait Polirobotun karşıladığını kaydetti.
     Öğrencilerin daha sonra Akvaryum, Minicityi gezdiklerini belirten Yalım, "Öğrencilerimiz ayrıca Emniyet Müdürlüğüne ait atlara bindirilerek gezdirildi. Öğrencilerimizin hiç biri yaptığımız etkinliklere daha önce katılmamış öğrencilerden seçildi. Güzel bir günün sonunda ilçemize dönen öğrencilerimize ayrıca Trafik Haftası dolayısıyla kask ve kalemlik hediye ettik" diye konuştu.
     Yalım, Demre Emniyet Müdürlüğü olarak Gelecek Eğitimle Gelecek Projesi kapsamında etkinliklerin bundan sonraki dönemlerde de kapsamını genişleterek sürdürmeyi planladıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Leyla Ataman Koyuncuoğlu
<< Önceki Haber Demre Emniyet Müdürlüğünden öğrencilere Antalya gezisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER