Denizlide okulun çatı duvarının çökmesi

Denizlide okulun çatı duvarının çökmesi -Denizli Valiliği: Yaşanan olayla ilgili gerekli inceleme ve araştırma başlatılmış, işlemler devam etmektedir


DENİZLİ (A.A) - Denizli Valiliği, 1 kişinin ölümü, 2si öğrenci 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan bir okulun çatı duvarının kantinin üzerine çökmesi olayıyla ilgili gerekli inceleme ve araştırmanın başlatıldığını bildirdi.
     Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte gece başlayan, gündüz saatlerinde de devam eden ve hızı zaman zaman saatte 70-75 kilometreyi bulan fırtınanın etkili olduğu belirtildi.
     Fırtına nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunan Hacı Ahmet Paralı İlk ve Ortaokulu binasının çatı kalkan duvarlarının okul kantininin üzerine çöktüğü anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Göçme sonucunda ağır yaralanan kantin çalıştırıcısı Kamile Öztürkmen, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Diğer yaralılarımızın gerekli tetkik ve tedavileri devam etmektedir. Yaşanan olayla ilgili gerekli inceleme ve araştırma başlatılmış, işlemler devam etmektedir.
     Fırtına nedeniyle Hacı Ahmet Paralı İlk ve Ortaokulu binasının çatı kalkan duvarlarının okul kantininin üzerine göçmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirmiş, 2si öğrenci 7 kişi yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Denizlide okulun çatı duvarının çökmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER