Denizli Belediyesporda İskenderun Demir Çelikspor hazırlıkları

Denizli Belediyesporda İskenderun Demir Çelikspor hazırlıkları -Teknik Direktör Erkan: İç saha avantajını kullanarak galip gelmek istiyoruz


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyesporun Teknik Direktörü Adnan Erkan, İskenderun Demir Çelikspor maçında iç saha avantajını kullanarak galip gelmek istediklerini söyledi.
     Denizli Belediyesporlu futbolcular, 25 Kasım Pazar günü İskenderun Demir Çelikspor ile yapacakları karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.
     Teknik Direktör Adnan Erkan nezaretinde Gümüşler Stadında yapılan antrenmana, dedesi öldüğü için izinli olan Ahmet Aydın dışında bütün futbolcular katıldı.
     İskenderun Demir Çelikspor maçını kazanmak istediklerini ifade eden Teknik Direktör Adnan Erkan, şöyle konuştu:
     Oyuncularımızın üzerinde iç sahada kazanamama baskısı var. Hafta içindeki antrenmanlarda bu yönde çalışmalar yapacağız. Pazar günü ağırlayacağımız İskenderun Demir Çelikspora karşı iç saha avantajını kullanarak galip gelmek istiyoruz. Çıkış yapıp, seri yakalamak için bu karşılaşma çok önemli.
     Bu arada Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, moral vermek için antrenmanı izledi ve sonrasında sahaya inerek futbolculara tatlı ikram etti.
    
     -Denizli Belediyesporlu Ahmetin dedesi hayatını kaybetti-
    
     Denizli Belediyesporlu futbolcu Ahmetin kendisiyle aynı adı taşıyan dedesi Ahmet Aydın (76), bir süredir tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
     Aydının cenazesi bugün Tekkeköy Merkez Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Tekkeköy Mezarlığında toprağa verildi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Tolga Albay / Musa Samur
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER