Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan:

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Lider Kızılcahamamsporu deplasmanda yenerek moral bulduk


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Denizli Belediyesporun teknik direktörü Adnan Erkan, lider Kızılcahamamsporu deplasmanda yenerek moral bulduklarını söyledi.
     Erkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni ve genç bir takım olmalarından dolayı yaşadıkları uyum sürecinde zor dönemlerinin olduğunu belirtti.
     Her geçen hafta uyum sürecini atlattıklarını vurgulayan Erkan, şöyle dedi:
     Haftalardır üzerimizde kara bulutlar vardı ve kazanamıyorduk. Maç oynadıkça, uyum sürecini de atlatıyoruz. Lider Kızılcahamamsporu deplasmanda yenerek moral bulduk. Kızılcahamamspor karşısında tempolu bir maç oynadık. Bayram tadında keyifli bir karşılaşma oldu ve bize yakışanı yaparak haklı bir galibiyet aldık. Skor daha farklı olabilirdi. Karşılaşmanın son bölümlerinde goller kaçırdık. Takım olarak çok iyiydik. Futbolcularımla gurur duyuyorum. Bu galibiyeti üzdüğümüz sevenlerimize ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Ligdeki galibiyet hasretine son vererek taraftarımıza çifte bayram sevinci yaşattığımız için mutluyuz.
     Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası maçında Bozüyüksporu ağırlayacaklarını hatırlatan Erkan, rakiplerini yenerek bir üst tura geçmek istediklerini, Pazar günü ligde karşılaşacakları Tokatspor maçını da kazanarak seri yakalamak istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER