Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan:

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Alanyaspor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynamamıza karşın puan çıkaramadık


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grupta Alanyaspora evinde 1-0 mağlup olan Denizli Belediyesporun teknik direktörü Adnan Erkan, Alanyaspor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynamalarına karşın puan çıkaramadıklarını söyledi.
     Erkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, mağlup olmalarına karşın takımın oynadığı güzel futbolun tek tesellileri olduğunu belirtti.
     Teknik direktör Erkan, Alanyaspor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynamamıza karşın puan çıkaramadık. Rakibimiz kalemize bir kere geldi ve 1-0 öne geçti. Futbol dilinde izah edemediğimiz şansızlıklar yaşıyoruz. Gaziosmanpaşaspor maçında bu şanssızlığımızı kıracağız inşallah. İyi günler bizi bekliyor diye konuştu.
     Öte yandan, Pazar günü deplasmanda Gaziosmanpaşaspor ile oynayacak Denizli Belediyespor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
     Alanyaspor maçında oynayan futbolcular Doğan Seyfi Adlı Stadında yenileme antrenmanı yaparken, bu maçta forma giymeyenler ise Gümüşler Stadında çalıştı. Kart cezası devam eden Uğur ile sakatlığı süren Salim, Gaziosmanpaşa maçında forma giyemeyecek.
    
     Muhabir: Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu / Halil Şahin
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER